Kurs

Her kan du finne informasjon om kursene og aktivitetene vi arrangerer for våre lærlinger. Flere av kursene er også relevant for store deler av bedrifter og spesielt fagarbeiderne/montørene.


Scroll

Introduksjonskurs

Målgruppe: for alle nye lærlinger som begynner i samme år. Kursene er et tilbud til alle lærlinger i alle fag.

Kursene gjennomføres hvert år i august og september i våre lokaler i Mjøndalen. Lærlinger i Hallingdal får det samme tilbudet lokalt i Hallingdal, i september.

Er du ny lærling får du innkalling i løpet av juni. Har du spørsmål eller ønsker du kontakt send oss en mail til post@elfob.no


SE KURS

Restteori

Flere av våre elektrofag krever eksamen i løpet av læretiden. Vi tilbyr undervisning som fører frem til den offentlige eksamen til de enkelte fagene.

Elever som mangler fellesfag må selv sørge for å gjennomføre sine eksamener i rimelig tid før oppmelding til fagprøve.


SE KURS

Fagprøvekurs

Alle fagene vi har lærling i skal få tilbud om fagprøvekurs, passe tid i forkant av fagprøven. Kursene har varierende omfang/lengde, avhengig av faget. Kursene gjennomføres etter nærmere avtale for de enkelte fag.


SE KURS

Praktiske fagkurs

Vi arrangerer forskjellige praktiske kurs, kurs som er for de som trenger ekstra trening på noen områder. Kursene er nyttig for deg som skal ta fagprøven om ikke lenge, men også kurs om kan være faglig påfyll som er supplerende for bedriften. Fagarbeidere vil også ha god nytte av kursene vi tilbyr.

Kursene gjennomføres litt etter behov. Samlet undervisningsplan har vi lagt i juni for det etterfølgende skoleåret – der har vi plan for når vi gjennomfører de praktiske kursene. Varme arbeider tilbys som kurs etter behov, gjerne i tilknytning til Introduksjonskursene. FSE kurs tilbys årlig, gjerne i løpet av første kvartal.


SE KURS